Serpentis
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een Psycholoog in Oss?

De perfecte psycholoog Oss

Bent u op zoek naar een Psycholoog Oss? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. In dit artikel bespreken we in welke situaties u bij ons terecht kunt. In onze Westerse wereld lopen mensen namelijk steeds vaker tegen psychologische problemen aan.

Algemene somberheid

Heeft u vaak te maken met een algemene somberheid? Een somberheid die u niet precies kunt plaatsen, maar wat wel een hevige impact op uw leven heeft? Kunt u bijvoorbeeld niet goed genieten van films, muziek, boeken en ga zo maar verder. Of geniet u niet van een wandeling of andere zaken? In dat geval kan het zijn dat u tegen een depressie aanloopt. In die gevallen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder om uw specifieke probleem te tackelen. Zodat we kunnen kijken wat de oorzaken zijn en vervolgens nagaan wat de oplossing voor uw probleem kan zijn.

Slaapproblemen

Kunt u elke dag zeer moeizaam in slaap komen? Ziet u altijd op tegen de nacht, omdat u weet dat u weer niet kunt slapen en de ganse nacht loopt te piekeren? Dan is dat natuurlijk zeer vervelend, want slaapproblemen mogen niet worden onderschat. Het zorgt er enerzijds voor dat u wakker ligt van problemen, waardoor ze kunnen verergeren, maar er zijn nog andere problemen die slaap kunnen bewerkstelligen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u vanwege slaapproblemen niet scherp meer bent. Daarnaast kan het ook concentratieproblemen en dergelijke bewerkstelligen. Allemaal zeer tragisch dus. Maar wij kunnen u daarmee helpen.

Burn-out

Burn-out is een nieuwe ziekte van dit tijdperk. Het betekent dat je overwerkt bent geraakt en dit kan verschillende problemen veroorzaken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan fysieke klachten en emotionele klachten. Soms is het zo heftig dat u niet eens meer uit bed kunt komen. Wij kunnen u helpen met een burn-out.