Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een schutting? Ga voor een eyecatcher!

Heb jij een mooie, ruime tuin? Dan wil je hier natuurlijk ongestoord van genieten en geen last hebben van je omgeving. Met een schutting kun je eenvoudig meer privacy in de tuin creëren waardoor je zorgeloos kunt genieten. Dankzij een goed geplaatste schutting kom je volledig tot rust en geniet je van het mooie weer. Schuttingen zijn eenvoudig te combineren met de stijl die jij hanteert in de tuin. Ga voor een echte eyecatcher of houd het neutraal. Graag vertellen wij je hier meer over.

Diverse stijlen schuttingen

Een tuin is op veel verschillende manieren in te richten en je wilt dat jouw schutting goed aansluit op de rest van de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke stijl in jouw tuin, maar ook een moderne tuin is populair. Deze tuin kenmerkt zich door strakke lijnen en grote planten. Een gepaste schutting in deze tuin heeft ook strakke lijnen en past hier perfect bij. Heb jij een stadstuin? Dan komen er vast veel staal en platen in jouw tuin voor, waardoor ook deze tuin strak oogt. Het is belangrijk dat de schutting dit dan ook doet. Combineer jouw schutting met de tuin voor het mooiste effect. Bedenk dus goed wat de stijl is van jouw tuin voordat je overgaat tot aankoop van een schutting.

Liever een hekwerk?

Houd jij niet zo van hout? Dan is een hekwerk wat voor jou. Een schutting is niet het enige dat je privacy kan bieden in jouw tuin, een hekwerk doet dit ook. Bij een hekwerk geldt hetzelfde als bij een schutting: het is belangrijk om deze te matchen met de rest van jouw tuin en de stijl van het interieur. Wel is hekwerk iets meer open, waardoor mensen nog naar binnen kunnen kijken. Dit kun je oplossen door mooie planten, bomen of struiken te plaatsen waardoor je dit zicht weer kunt ontnemen. Daarnaast is meer groen in de tuin nooit een verkeerd idee, toch?

Maak jouw tuin compleet

De beste tip die we je kunnen geven voor het kiezen van een schutting of hekwerk voor jouw tuin, is dat je deze matcht aan de rest van de tuin. Dit zorgt ervoor dat het een mooi geheel wordt. Welke stijl heeft jouw tuin?

 

 

https://www.hekwerkonline.nl/