Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar mannenondergoed? Lees dan dit blog!

De meeste mannen kennen de normale boxershorts wel, echter kennen we nog veel meer soorten onderbroeken. Lang niet iedere man weet dat er verschillende soorten onderbroeken te vinden zijn. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een ‘brief’ of een ‘American boxer’. De Amerikaanse onderbroeken zou je eigenlijk altijd moeten vermijden. Deze zijn namelijk veel te groot en te wijd, vaak zijn ze te vergelijken met een korte zwembroek. Een brief onderbroek kan wel, mits je hem in de juiste maat koopt. Heb je de verkeerde maat dan zit het niet echt lekker en zal het al snel gaan knellen. Maar waar moet je op letten bij het bestellen van mannenondergoed? In deze blog geven wij jou drie uitstekende tips waarmee jij uit de voeten kunt!

  1. Welk model past bij jou?

Welk model ondergoed je kiest hangt deels af van wat je mooi vindt. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de bouw van je lichaam. Wij adviseren bij mannen met stevige bovenbenen (bijvoorbeeld sporters) een slip of een boxershort met lange pijpjes. Heb je slanke of “normale” benen dan zal een slip of een short met korte pijpjes beter bij je figuur passen. Voor mannen die een buikje hebben of graag een lager model dragen adviseren wij een hipster of low rise trunk. Deze shorts hebben namelijk een lagere tailleband waardoor deze niet snel zal omklappen.

  1. Kies voor het juiste materiaal

De een draagt graag katoenen ondergoed en de ander kiest liever voor microfiber. Onder het beide stoffen voor herenondergoed zijn van beiden een groot aanbod. De keuze voor de stofsamenstelling is persoonlijk. Toch heeft iedere stof belangrijke eigenschappen waar je op moet letten. Katoen is een natuurlijk materiaal en voelt vaak koel aan. Deze stof heeft van zichzelf geen rek en daarom wordt er vaak elastan aan toegevoegd. Heren ondergoed gemaakt van 100% katoen rekt uit maar niet meer terug. Het gaat dus “lebberen”. Het voordeel van stretch katoen is dat het elastisch is en dus goed in model blijft zitten. Microfiber is een stof die samengesteld is uit synthetische vezels, vaak polyamide of polyester. Heren ondergoed gemaakt van microfiber is kleurvast. Dankzij de structuur voert microfiber vocht af waardoor het je huid droog houdt met warm weer of tijdens en na lichamelijke inspanning.

  1. De juiste maat

Het belangrijkste waar je op moeten letten bij het kopen van heren ondergoed is de maat. Koop je je ondergoed te klein dan zal het afknellen, opkruipen en sneller slijten. Is je onderbroek te groot dan heb je niet het optimale comfort. Je mist de ondersteuning, en pijpjes van een boxershort kunnen gaan opkruipen. 

Sliponline

Nu je weet wat voor verschillen er allemaal zijn in onderbroekenland kan je goed op zoek naar heren ondergoed. Bij Sliponline.nl vind je een ruim assortiment ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Binnen dat assortiment vind je ondergoed in diverse varianten en van verschillende bekende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ten Cate, Sloggi, Sassa mode en Triumph.

 

https://www.sliponline.nl/