Serpentis
Image default
Hobby en vrije tijd

Opvouwbare tasjes: Het perfecte promotiemateriaal

Sinds het afschaffen van de plastic tasjes is het een must om bij het binnengaan van elke winkel zelf een tas mee te hebben om al je aankopen in te steken. Aan de kassa blijkt plots dat je wel een tasje kunt krijgen, maar dit is steeds tegen betaling. En hoe goedkoop dit zakje dan ook lijkt, als je de bedragen optelt van elke tas optelt die je in een winkel aankoopt, dan zal je na een jaar aan een ongezien bedrag komen.

Hoog tijd voor een oplossing

De opvouwbare tasjes zijn dé oplossing voor wie regelmatig gaat winkelen. Je kunt deze namelijk perfect opvouwen en in je handtas opbergen, zodat je geen extra zaken hoeft mee te sleuren naar de winkel. Koop je iets, dan haal je de tas gewoon boven en heb je meteen een oplossing voor je opbergprobleem. Koop je niets, dan blijft het opvouwtasje in je handtas.

Diverse materialen

De opvouwbare tasjes zijn een echte must geworden en bijgevolg ook verkrijgbaar in allerlei stoffen. Sommige zijn van PVC, andere zijn gemaakt uit een stof. Voor elk wat wils dus en bovendien zijn deze tassen in de meeste gevallen ook perfect wasbaar in de wasmachine. Dankzij het feit dat de tassen herbruikbaar zijn, wordt het milieu beschermd en kun je zelf ook heel wat euro’s uitsparen door niet continu nieuwe wegwerptassen te moeten kopen. Daarnaast zijn er ook tasjes verkrijgbaar in ecologische materialen, waardoor je nog meer bijdraagt tot het beschermen van de natuur en tegelijk toch nog steeds denkt aan je eigen comfort

Bedrukken met je eigen logo of gepersonaliseerde zin

Wat het allerleukst is aan de opvouwbare tasjes, is het feit dat je ze niet alleen overal ongezien kunt meenemen, maar dat je er ook nog eens reclame mee kunt maken. Als bedrijf is dit item zonder twijfel hét relatiegeschenk dat je klanten super tevreden zal houden. Telkens men de tas tevoorschijn haalt komt de naam van jouw zaak naar boven dus betere reclame dan dit zal je niet vinden! Wil jij voor je bedrijf bedrukte tasjes aanschaffen en deze ook gebruiken als relatiegeschenk of als promotiemateriaal? Neem dan een kijkje op de website van Promo. Dit is een partij met een mooi en groot aanbod in opvouwbare tasjes die je met een logo kan bedrukken. 

Allerlei vormen

Of je nu fan bent van een bloem of liever een tas hebt met een kleurrijke tekening of een opvouwdiertje, de opvouwtasjes zijn beschikbaar in eindeloos veel modellen, kleuren en formaten. Een eendje, een roosje of gewoon een tasje in fruitvorm of een etui, je zegt het maar! Gebruik de tas als sleutelhanger en je zult zonder twijfel vroeg of laat super blij zijn dat je dit item bij je had.

Van shoppingtas tot gymzak

Opvouwtasjes zijn niet enkel meer beschikbaar als winkeltas om je boodschappen in op te bergen. Inmiddels zijn er ook al turnzakjes of zwemtassen beschikbaar in deze vorm van tassen. Ook kleine rugzakjes zijn terug te vinden in het aanbod. Jouw kids zullen dit super handig vinden om in hun schooltas op te bergen en te gebruiken als ze plots net iets meer boeken moeten meenemen dan voorzien.