Serpentis
Image default
Beauty en verzorging

Pigmentvlekken laat u makkelijk weg laseren bij Van Lennep Kliniek

Wat zijn pigmentvlekken precies? Dit zijn bruine verkleuringen op de huid, zoals moedervlekken, sproeten, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. Pigmentvlekken kunnen op alle plekken op het lichaam voorkomen, maar ze komen voornamelijk voor op plekken waar de huid regelmatig aan de zon is blootgesteld.

Heeft u pigmentvlekken en wilt u deze graag verwijderd hebben? Dit kan bij Van Lennep Kliniek, welke klinieken in Den Haag, Wassenaar en Oegstgeest heeft. De vlekjes worden met een IPL huidlaser behandeld. Deze behandeling is zeer succesvol en geeft een mooi resultaat. Welke laser behandeling exact gebruikt zal worden is afhankelijk van de kleur van de pigmentvlek en van uw huidtype.

Er zijn meerdere soorten vlekjes die u bij Van Lennep Kliniek kunt laten behandelen, namelijk:

  • Dermatotis papulosis nigra, dit is een klein zwart stipje pigment dat op de wangen voorkomt
  • Postinflammatoire hyperpigmentatie, dit is een bruine verkleuring na een ontsteking
  • Acanthosis nigricans, dit is een verdikking van de opperhuid die donker gekleurd is. Deze vlekken gaan vaak gepaard met steelwratjes
  • Epheliden, dit zijn sproeten
  • Cafe-au-lait vlekken, dit zijn pigmentvlekken die lichtbruin gekleurd zijn
  • Melasma, dit is een zwangerschapsmasker
  • Lentigines, dit zijn ouderdomsvlekken
  • Lentigo solaris, dit is een bruin tot zwart vlekje, veroorzaakt door de zon
  • Poiklioderma van Civatte, dit is een pigmentverschuiving. Dit komt voornamelijk voor in de hals

Vermoeide blik door wallen? Van Lennep Kliniek heeft de oplossing

Naast pigmentvlekken, die vaak goed zichtbaar zijn in uw gelaat, hals, decolleté en handen, ergeren veel mensen zich aan hun duidelijk zichtbare wallen. Wallen en donkere kringen onder de ogen worden veroorzaakt door het volumeverlies van de traangoot.

Van Lennep Kliniek heeft de oplossing om van uw wallen en vermoeide blik af te komen. Een traangoot filler behandeling biedt uitkomst. Bij deze behandeling wordt het volume in de traangoot teruggebracht, door middel van een hyaluronzuur filler. Dit is een zeer snelle behandeling die maar 15 tot 20 minuten in beslag neemt. Er hoeft maar 1 prikje gezet te worden om de hyaluronzuur filler met een naald op de juiste plek in te brengen.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling tegen pigmentvlekken of wallen? Vraag dan een consult aan bij Van Lennep Kliniek.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/