Serpentis
Image default
Dienstverlening

Professionele en persoonlijke dak-service

Als het gaat om dak-onderhoud in Nederland weten De Dakmakers zich te onderscheiden. We hebben het hier over een allround bedrijf. Of het nu gaat om een lekkages, herstelwerkzaamheden, renovaties, onderhoud of controles; De Dakmakers gaan graag voor u aan het werk.

Het team bestaat uit enthousiaste, gecertificeerde en toegewijde dakdekkers die doen wat ze zeggen! Maar voordat er iets aan het dak gebeurd, wordt uitgebreid met u overlegd. De Dakmakers beschouwen dakwerk als vakwerk en ieder dak wordt even serieus genomen.

24/7 service

De mannen van De Dakmakers hebben ervaring op en met platte, schuine, ouderwetse en moderne daken. Klanten zijn in het bijzonder te spreken over de 24/7 service. Het is nu eenmaal zo dat een storm en als gevolg daarvan dakschade vaak onverwacht plaatsvindt. Wachten met de reparatie is niet verstandig. Kleine scheurtjes worden snel groter en een lekkend dak veroorzaakt veel ongemak in huis. En precies daarom kunt u zeven dagen in de week, ook ’s avonds, een beroep doen op De Dakmakers. 

Van reparatie tot renovatie

Waar vindt u iemand die snel een reparatie op het dak kan uitvoeren? Als u vandaag contact opneemt met De Dakmakers komen ze zo snel mogelijk langs. De Dakmakers zijn gevestigd in Alphen aan de Rijn. Vandaar uit zijn ze snel bij u. Of u nu in Leiden, Woerden, Zoetermeer of Gouda woont.

Barre weersomstandigheden hebben geen invloed op het werkplezier van dit team. Ook als het koud is, regent, hagelt of hard waait komen ze naar u toe om op uw dak aan het werk te gaan. Iedere klant krijgt volledige garantie. Er wordt gewerkt volgens de geldende richtlijnen zowel qua materialen als qua Arboregels. U kunt De Dakmakers bereiken door een app-bericht te sturen aan 06 19 61 03 27. Bellen kan naar nummer 085 022 0680. De Dakmakers zijn per mail te contacten via: info @ dakmakers. nl.

http://www.dakmakers.nl/