Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Professionele vloerreinigers kopen

Professionele vloerreinigers zijn onmisbaar binnen de professionele schoonmaakbranche. Niet alleen de juiste schoonmaakkar is van belang, ook de juiste schoonmaakmiddelen, zoals vloerreinigers zijn van groot belang. Maak vloeren gemakkelijk schoon door het gebruik van de juiste vloerreinigers.

Welke vloerreinigers heeft u nodig?

Binnen een bedrijf is vloerreiniging een belangrijk onderdeel in het schoonmaakplan. Het goed reinigen van de vloer in kantoren draagt bij aan de gezondheid van werkgevers en werknemers. Beschikt u al over de juiste vloerreinigers? Een dweilemmer op wielen is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het reinigen van vloeren. In het assortiment vindt u een passende mop zodat u deze items optimaal kunt gebruiken. U kunt zowel met een Spaanse mop of vlakke mop de vloeren dweilen. Daarnaast kunt u ook voor microvezel kiezen. Is de steel van uw mop aan vervanging toe? Ook deze bestelt u bij Schoonmaakkar.nl. De stelen zijn te vertellen tot 1.80, het is dus voor iedereenmogelijk om efficiënt en ergonomisch vloeren te reinigen op deze manier. Een vloer trekt u snel droog met behulp van een vloertrekker. Zeker weten dat er niemand uitglijdt over een net gedweilde vloer? Plaats dan een waarschuwingsbord!

Vloerreinigers kopen?

Naast professionele vloerreinigers vindt u hier ook schoonmaak accessoires. Denk aan raamwissers of een telescopische steel om gemakkelijk de gewenste lengte te krijgen om schoon te maken. Zoals u leest vindt u bij Schoonmaakkar.nl altijd de juiste hulpmiddelen voor professionele schoonmaak. Naast vloerreinigers bieden zij ook dweilemmers op wielen aan. Deze zijn erg geschikt voor het uitwringen van een mop. En wat te denken van schoonmaakkarren en losse onderdelen voor op deze schoonmaakkar. Naast bovenstaande schoonmaakspullen kunt u bij Schoonmaakkar.nl ook terecht voor automatische handdrogers en diverse afzetpaaltjes voor een verhoogde veiligheid. Veiligheid voorop! Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en deze wordt dezelfde dag verzonden. Ook wellicht goed om te weten. De schoonmaakkarren worden gratis verzonden! Heeft u vragen over het assortiment of hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem gerust contact op met Schoonmaakkar.nl. Zij staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en weten u alles te vertellen over het ruime assortiment.

https://www.schoonmaakkar.nl/