Serpentis
Image default
Banen en opleidingen

Projectleider Elektromechanica

Introductie

We hebben meer dan 1.100 medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat de Vlaamse rivieren en beken weer worden schoongemaakt. En we nemen deel aan maatregelen om slimmer om te gaan met regenwater om zo een antwoord te bieden op overstromingen en toenemende droogtes. Het werk bij Aquafin geeft dan ook veel voldoening!

Aquafin zoekt regelmatig enthousiaste collega’s die met hun vakkennis willen bijdragen tot onze maatschappelijke bijdrage. Of het nu gaat om projectplanning, onderhoud, financiën, techniek of IT, iedereen bij ons is bereid een bijdrage te leveren aan onze uitdagingen. Deze omvatten: de volgende generatie schone waterwegen en een leefomgeving in harmonie met water!

Wat doet een Projectleider Elektromechanica?

Op basis van interne allocatie kunt u vooronderzoek doen naar de oplossing. Je moet rekening houden met financiële, ecologische en sociale omstandigheden. Je documenteert het concept van het project. Je werkt samen met collega’s op de afdeling operations en doet diepgaand technisch onderzoek naar de projectleiders van verwante collega’s (mechanisch, elektrisch en / of constructie).

 • Je hebt een bestek en een meetinstructie geheel of gedeeltelijk opgesteld.
 • Volgens de wet inzake overheidsopdrachten ben je verantwoordelijk voor de publicatie, bieding en gunning van werken.
 • Tijdens het uitvoeringsproces moet u de werkzaamheden opvolgen: vergaderingen ter plaatse, evaluatie van technische documenten, kwaliteitscontrole, facturen, kwaliteitsbewaking, budget, planning … Je houdt altijd rekening met het beschikbare budget en geplande tijdschema, en geeft feedback aan je leidinggevende bij afwijkingen.
 • Tijdens de uitvoering van het project ben je verantwoordelijk voor het leiden van de taken van de aannemer en het zorgen dat de juiste overeenkomst tot stand komt met onze operator / monteur waterzuiveraar.
 • Je zorgt voor de financiële afwikkeling van de documenten en draagt ​​de benodigde gegevens over aan de afdeling asset data installatie.
 • Tijdens de garantieperiode bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van garantiekwesties en verborgen gevaren.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een ingenieur elektromechanica, of een gelijkwaardig diploma met uitgebreide relevante ervaring.
 • Doelen stellen, initiatief nemen en methodisch en accuraat werken zijn jouw genen.
 • Heeft u ervaring met pompapparatuur, zuiveringsapparatuur of slibbehandeling, dan is dit een pluspunt.
 • Heeft u een basiskennis van de wetgeving inzake overheidsopdrachten? Dan heb je al een voordeel.
 • Toch is bereid om het te leren een pluspunt!
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een zakelijke instelling.
 • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en hebt altijd een helikoptervisie.
 • Je hebt een sterk vermogen om je planning te beheren en kunt tijd, kosten en resources effectief beheren.
 • Veilig en milieuvriendelijk handelen heeft altijd de hoogste prioriteit.
 • Wacht niet langer, zelfs pas afgestudeerden komen in aanmerking voor deze functie!

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Aquafin geeft je een uniek gevoel van voldoening, dat je inderdaad een bijdrage hebt geleverd aan het verbeteren van je leefomgeving. Je werkt dagelijks met meer dan 1.000 collega’s in schone waterwegen en leefomgevingen die in harmonie met water leven.

Aantrekkelijk salarispakket, met een groot aantal extralegale voordelen (fietsverhuurplan, hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement, maaltijdbonnen…) en een bedrijfswagen met gaskaart.

Ideale balans tussen werk en privé: aantrekkelijk verlof, flexibele werktijden, werken aan flexibele desks of satellietkantoren door heel Vlaanderen.

Je komt terecht op een bruisende werkplek waar je je carrière verder kunt ontwikkelen. Dankzij uitgebreide trainingen, jobrotatie, coaching en focus op persoonlijke groei heb je grip op je ontwikkeling.

Bij veel evenementen die door of voor Aquafinners worden georganiseerd (personeelsfeesten, afterworks, fietstochten, etc.) ontmoet je collega’s op verschillende manieren.

https://www.vindazo.be/vacatures/projectleider-civiele-techniek.html