Serpentis
Image default
Bedrijven

Schakel tijdens een scheiding een betrouwbare en ervaren mediator in

Gaat u scheiden Arnhem, dan merkt u direct dat dit een behoorlijk ingrijpende fase in uw leven is en zowel financieel als emotioneel een grote impact heeft. Of u nu als goede vrienden met uw partner uit elkaar gaat of dat alles wat gecompliceerder is, in beide gevallen komen er een hoop zaken bij kijken waar u misschien niet altijd zo snel over nadenkt. Om er zeker van te zijn dat uw scheiding zo prettig mogelijk verloopt en beide partijen tevreden zijn met de gemaakte afspraken, doet het u goed om een betrouwbare en ervaren mediator in te schakelen. Zaken waar u op dit moment misschien no veel inzicht in heeft, worden dan helder voor u in kaart gebracht.

Voorkom conflicten of los deze op door een mediator in te schakelen

Een mediator richt zich specifiek op het voorkomen van conflicten, of het oplossen ervan. Goede afspraken worden gemaakt en vastgelegd, of dat nu op financieel gebied is of afspraken met de kinderen. Een mediator in Arnhem beschikt over ruime ervaring in de branche en heeft hierdoor vele scheidingen tot een goed einde weten te brengen. Naast dat u een prettige begeleiding krijgt, kunt u ook vertrouwen op een luisterend oor en iemand met een groot empathisch vermogen. Hierdoor wordt deze ingrijpende fase in uw leven net even wat draaglijker.

Samenwerken staat centraal tijdens een mediation afspraak

Een goede samenwerking tussen u en uw partner is cruciaal. Niet alleen tijdens de scheiding, maar ook de jaren na een echtscheiding wilt u goed met elkaar door één deur kunnen. Daarom staat samenwerken tijdens uw scheiding in Arnhem altijd centraal. De mediator werkt altijd gestructureerd en oplossingsgericht op basis van de gemeenschappelijke belangen van uw en uw ex-partner.

https://www.vandendungenmediation.nl/