Serpentis
Image default
Woning en Tuin

Sloten vervangen na verhuizing

U heeft het koopcontract voor uw nieuwe woning getekend en u bent helemaal in uw nopjes. Het grote genieten in uw nieuwe onderkomen kan genieten. Maar is dat wel zo? Wie garandeert u dat de vorige bewoners u alle sleutels hebben overhandigd toen zij afstand deden van de woning? Voorkom een situatie waarin er zonder uw medeweten nog een sleutel van uw huis in omloop is en vervang uw sloten direct na de overdracht of laat dit uitvoeren door Slotenmaker Apeldoorn.

 

Welk type slot kiest u?

 

Bepalen welk type slot er in uw deur zit en welk slot voldoende bescherming biedt tegen inbraak, kan voor een leek best lastig zijn. Schakel in dit geval de hulp van Slotenmaker Apeldoorn in om het oude slot te vervangen van een hoogwaardig SKG gecertificeerd slot dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hierbij heeft u de keuze uit:

  • 1 SKG ster slot

  • 2 SKG sterren slot

  • 3 SKG sterren slot

Wanneer u kiest voor een SKG 1 slot, heeft u een slot dat standaard inbraakwerend is. Het is verstandiger om te kiezen voor een SKG 2 of SKG 3 sterren slot, omdat dit een hogere bescherming tegen inbraak biedt. Een SKG 2 slot is zwaar inbraakwerend, waardoor u het dieven al een stuk lastiger maakt. Uw huis echt goed beveiligen doet u door een SKG 3 sterren slot door Slotenmaker Breda te laten plaatsen. Het SKG 3 sterren slot heeft de hoogst mogelijk inbraakwerende werking en dat is wat u wilt, als het om het beveiligen van uw woning gaat.

 

Een veilig huis creëren

 

Uw nieuwe woning biedt u de komende jaren onderdak. Hier wilt u zich veilig voelen en dat is gelukkig te realiseren met hulp van slotenmaker Apeldoorn. Met een slot dat is voorzien van meerpuntssluiting en kerntrekbeslag is de eerste stap naar een veilig onderkomen gezet. Vraag Slotenmaker Breda om advies voor het beveiligen van uw woning. Met hoogwaardige sloten op uw ramen en deuren heeft u op het gebied van inbraakpreventie al het nodige gerealiseerd. 

 

Inbraakpreventie

 

Naast het vervangen van uw sloten kunt u ook het nodige bereiken door een totaaloplossing aan anti-inbraakproducten aan te schaffen. Hierbij kunt u denken aan een bewegingssensor en een camera rondom uw woning, al dan niet als onderdeel van een volledig beveiligingssysteem. Realiseert u zich dat ramen en deuren de meeste aandacht verdienen, aangezien dit de grootste openingen zijn, waardoor inbrekers zich toegang tot uw woning verschaffen. Zijn deze goed beveiligd, dan kunt u met een veilig gevoel de deur achter u dichttrekken.