Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Sonos Arc: de waarde van surround geluid

Wanneer je thuis regelmatig films kijkt wil je de ervaring natuurlijk zo compleet mogelijk maken. En een van de belangrijkste onderdelen van film is geluid. Met de nieuwste Sonos Arc kun je het allerbeste geluid creëren en genieten van een compleet nieuwe filmervaring. Deze Sonos soundbar is gemakkelijk en snel online te bestellen bij verschillende webshops als Bol.com en Coolblue. Het is daarnaast ook mogelijk om te profiteren van een aantrekkelijke aanbieding. Zo betaal je nooit onnodig teveel voor je nieuwste aanwinst. Alle goede Sonos Arc aanbieding vind je op één plek. Ontdek het aanbod!

Sonos Arc: waardevolle aanvulling op het Sonos aanbod

Wat maakt de Sonos Arc zo bijzonder ten opzichte van zijn voorganger, de Sonos Playbar? De belangrijkste vooruitgang is de toevoeging van de Dolby Atmos technologie. Dit is een technologie waarbij het geluid eerst naar het plafond wordt gestuurd, en vanaf daar naar jouw luisterpositie. Het geluid komt bij jou vanaf boven en dit zorgt voor een betere kwaliteit. Daarnaast is de Sonos Arc ook voorzien van TruePlay, waarmee je het geluid kunt afstemmen op de akoestiek in een ruimte.

Creëer een complete home cinema met Sonos speakers

Een Sonos Arc is op zichzelf een zeer goede aanwinst om zo de ervaring van films en series kijken nog aantrekkelijker te maken. Maar je kunt de Sonos Arc ook goed combineren met andere Sonos subwoofers en speakers. Dit zorgt ervoor dat je een compleet home cinema set kunt samenstellen: het geluid is optimaal en geeft je het gevoel alsof je in de bioscoop zit. De Sonos Arc is gemakkelijk te bedienen via de app op je smartphone, maar is daarnaast ook de besturen met stembediening dankzij de ingebouwde Google Assistant.

https://www.sonos-aanbiedingen.nl/sonos-arc-aanbieding/