Serpentis
Image default
Bedrijven

Stevige platen en buizen voor diverse toepassingen

Polycarbonaat buis

De Polycarbonaat buis is gemaakt van een stevig soort kunststof materiaal. De buizen zijn sterk genoeg voor vele toepassingen en helder transparant. De kunststof buizen zijn te gebruiken voor installaties en engineering. De buizen zijn zeer goed geïsoleerd en bieden een houvast. De kwaliteit is op industrieel niveau. De volledige buis is 2 meter lang en een halve buis kan ook op maat worden gemaakt. Deze is 1 meter lang. De slagvastheid is enorm en daarmee is deze buis uniek ten opzichte van andere soorten. De buizen zijn niet te breken en zullen niet snel beschadigen zoals bij plexiglas wel het geval is.

PE plaat kopen

Een PE plaat kopen zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een stevige kunststof plaat van polyethyleen. Deze platen kunnen onder andere gebruikt worden voor aanhangwagens, voor in de tuin, voor industriële doeleinden en het aanleggen van vijvers. En daarnaast nog voor vele andere toepassingen uiteraard. De platen zijn ijzersterk door hun dikte en kunnen heel wat gewicht dragen. PE platen kopen kan in formaten die standaard de afmetingen van 3000mm 1500mm hebben. Natuurlijk kunnen ze ook op maat worden gemaakt.

Perspex buis transparant

De perspex buis transparant is een buis van plexiglas, of zogeheten perspex. Deze stevige buizen zijn te koop in verschillende maten qua diameter. De perspex buis transparant is populair bij het bouwen van stands bij festivals en markten of in de bouw van een tentoonstelling. Tevens worden ze voor het bouwen van meubels gebruikt maar kunnen zo ook dienen in het toepassen van verlichting in onder andere etalages. Ze kunnen goed tegen zonlicht en zijn 25 malen sterker dan gewone glazen buizen.

Diverse industriële materialen

In de winkel is veel diversiteit aan kunststof materialen. Of het nou voor de bouw is, hobbymatig of voor werken in de industrie. Denk aan platen, buizen, folie, wanden, stenen, plantenbakken, rij platen en nog veel meer.

https://www.kunststofforte.nl/