Serpentis
Image default
Kinderen

Stoer speelgoed voor de lente

Zoek je nog leuk speelgoed voor je kind om lekker mee buiten te spelen in de lente? Heb je dan al gedacht aan een skelter? Skelters zijn vooral leuk voor kinderen die ervan dromen om Max Verstappen in zijn voetsporen te volgen, want ook onze nationale race trots is ooit begonnen met een kart. En behalve dat een skelter er super stoer uitziet is skelteren gezond en goed voor de ontwikkeling van je kind. Je kind is lekker actief bezig en al trappend op een skelter ontwikkelt je kind zijn motoriek hand-oog coördinatie. En je kind er niet jong genoeg mee beginnen want je hebt voor kinderen al een leuke skelter vanaf 4 jaar.

Stoer speelgoed voor buiten voor kinderen die van racen houden

Is je kind helemaal weg van racen, dan is een skelter leuk speelgoed voor buiten. Met dit stoere speelgoed kan je kind zich al helemaal op het circuit wanen. En zijn er meer kinderen met een skelter, dan kunnen ze met elkaar racen. En net als bij een echte kart race kunnen ze dan een parcours afleggen om zo snel mogelijk bij de finish te komen. Je kunt al vrij jong beginnen met skelteren, want doordat een skelter vrij laag van de grond afstaat is er geen gevaar dat je kind ermee kan omvallen. Skelters zijn er in allerlei uitvoeringen en kleuren, en geschikt vanaf kinderen van 4 jaar.

Een stoere skelter om lekker buiten mee rond te racen 

Skelters zijn karretjes op vier wielen die je voortbeweegt door te trappen. De meeste skelters hebben een BFR-rem, wat betekent dat je remt door achteruit te trappen, en vanuit stilstand kun je er ook mee achteruit trappen. Alhoewel een skelter soms wordt aangeduid als een kart of go-kart gaat dat in Nederland meestal over gemotoriseerde voertuigjes. Om het rijcomfort te vergroten hebben skelters voor buiten meestal luchtbandjes, en kun je de stoel en het stuur in hoogte verstellen.

Een echte stoere skelter kopen om mee te racen 

Zoek je een stoere skelter voor je kind om lekker mee te racen? Dan kun je eens bij Binnenenbuitenspeelgoed kijken, want hier vind je skelters die geschikt zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Je kunt de skelter als pakket ophalen of laten bezorgen, maar je kunt er voor het gemak ook kiezen om de skelter in de winkel in elkaar te laten zetten en er meteen een veiligheidsvlag achterop te laten monteren. Dan is je kind goed zichtbaar wanneer hij buiten rond scheurt.