Serpentis
Image default
Onderwijs

Talen instituut voor zakelijke taaltrainingen

Een taaltraining kunt u op veel plekken volgen, maar niet overal wordt de kwaliteit geboden die u zoekt. Niet elke taalcursus voldoet aan uw wensen en eisen. Vooral niet als u de cursus nodig heeft voor uw werk. Spaans leren voor als u op vakantie gaat, is nu eenmaal iets anders dan het Spaans dat u nodig heeft in uw functie. Daarom biedt talen instituut The Square Mile taaltrainingen speciaal voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor vrijwel elke gewenste taal. Daarbij zijn we gespecialiseerd in verschillende branches.

The Square Mile cursus op maat

Bij The Square Mile hebben we al heel wat jaren ervaring met het geven van zakelijke taaltrainingen. We weten inmiddels precies wat effectief is en wat minder goed werkt. Zo weten we bijvoorbeeld dat een standaard taaltraining lang niet voor iedereen nuttig is. Daarom stemmen we onze trainingen altijd af op de klant. We kijken naar het niveau van de cursisten, hun functie en de situaties waarin zij zich verstaanbaar willen kunnen maken. Op basis hiervan worden diverse leermiddelen en lesmaterialen ingezet. Zo krijgt u een praktijkgerichte training waar u echt iets aan heeft.

Online taaltraining volgen

Als u werkzaam bent bij een internationaal bedrijf, is de kans groot dat u regelmatig naar het buitenland moet. Voor iedereen die veel onderweg is voor zijn werk, is het lastig om een taalcursus te volgen op locatie. Daarom verzorgt The Square Mile ook taaltrainingen online. U krijgt dan een vaste trainer, waarmee u contact heeft via Skype. Op deze manier kunt u altijd lessen volgen, waar u ook bent. Deze online sessies worden ingepland op momenten dat het u uitkomt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een online taaltraining of een training incompany? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.thesquaremile.nl/