Serpentis

Theoriecursus van Gelijk Geslaagd, haal zonder veel moeite je CBR examen

Wil jij zonder heel veel moeite te hoeven doen en zonder hoge kosten je autotheorie certificaat van het CBR halen? Woon je in Rotterdam of omgeving? Kies dan voor de theoriecursus Barendrecht van Gelijk Geslaagd. Wij hebben een unieke en een goed betaalbare cursus ontwikkeld die 1 dag duurt. Wanneer je onze cursus volgt krijg je de lesstof helemaal onder de knie en doe je officieel examen bij het CBR, alles binnen 1 dag!

Schrijf je in en je slagingskans is 100%

Ga jij je inschrijven voor onze theoriecursus? Leuk! Wij vinden het een leuke uitdaging om je klaar te stomen voor het CBR examen en ervoor te zorgen dat jij dat papiertje binnen haalt! Plan de hele dag vrij in je agenda en zet je wekker op tijd. De meeste cursussen die wij geven starten om 07.00 uur. Dit is inderdaad best behoorlijk vroeg maar zoals je kunt begrijpen hebben we genoeg tijd nodig om jou en de andere cursisten alle lesstof aan te leren. Het aanleren van de lesstof doen wij niet met behulp van boeken. Wij geven les met behulp van praktijkvoorbeelden, oefen examens en geven je handige tips en ezelsbruggetjes om alles nog beter te kunnen onthouden. We herhalen de lesstof en uiteraard is er ruimte om vragen te stellen of extra uitleg te krijgen. We lunchen met elkaar op de trainingslocatie, de lunch wordt door ons geregeld. Daarna gaan we met de groep naar het CBR. Hier doe je examen, dit duurt een half uur. Door onze cursus is je slagingskans 100%!

Heb je ADHD of faalangst? Geen probleem!  

Heb je twijfels om onze cursus theorie in 1 dag te volgen omdat je te kampen hebt met ADHD, faalangst of concentratieproblemen? Twijfel niet langer! Wij hebben hier ervaring mee, veel meer mensen met deze problemen zijn je voorgegaan en zijn gewoon geslaagd. Onze duidelijke manier van lesgeven zorgt ervoor dat de cursus voor iedereen te volgen is. Dus geen zorgen, iedereen kan binnen 1 dag slagen met Gelijk Geslaagd!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/
Tags: ,