Serpentis
Image default
Zakelijk

Uw bedrijf coronaproof met de juiste IT oplossingen

Hoe gaan wij om met ons werk in tijden van corona

Bij Think4 werken onze IT specialisten in tijden van corona gewoon door en zij zorgen ervoor dat uw IT omgeving coronaproof wordt. Daar zetten wij als IT bedrijf uiteraard een aantal veiligheidsmaatregelen bij in. Zowel op kantoor bij Think4 als in onze werkzaamheden bij klanten werken wij uiterst secuur, hygiënisch en houden wij de geldende afstand van anderhalve meter. 

Veilig werken op locatie

Als u IT support van Think4 nodigt heeft kunt u kiezen voor onze online helpdesk. Biedt onze online helpdesk geen uitkomst, dan werken wij veilig en volgens de voorschriften op uw locatie. Onze IT specialisten volgen de instructies voor veilig werken op locatie nauwkeurig op. Wij houden afstand en letten op uw en onze eigen veiligheid.

Coronaproof werken

Bedrijven in Nederland zijn alweer een tijd gewend aan de nieuwe regels voor coronaproof werken. Uw medewerkers werken misschien thuis of in kleine teams op uw bedrijfslocatie. Online werken wordt makkelijker met IT oplossingen van Think4. Zo zorgen wij dat er binnen uw bedrijf en voor uw medewerkers thuis efficiënt gewerkt kan worden.  

IT oplossingen voor online werken

Er zijn verschillende IT oplossingen die online werken, thuiswerken en vergaderen op afstand makkelijker maken. Think4 implementeert Office 365 bij veel bedrijven die kiezen voor een veilige tool om bestanden op te slaan en met elkaar te delen. Microsoft Teams biedt een veilige optie om met collega’s onderling te vergaderen via pc of laptop. Onze IT specialisten zorgen er voor dat u volledig online kunt werken met mobiele IT oplossingen voor thuis en op kantoor.

Let op bij online aankopen

We leven in een crisistijd en moeten rekening houden met bedrijven die helaas op een verkeerde manier zaken willen doen. Kijk daarom uit voor malafide aanbieders die online producten proberen te verkopen of ransom mails versturen. Vanuit Think4 kunnen wij uw IT omgeving natuurlijk beveiligen. Maar let op: u kunt als gebruiker van internetdiensten en email niet voorzichtig genoeg zijn. Let er vooral op dat u níet klikt op geheimzinnige linkjes of aanbiedingen die te mooi voor woorden zijn. Op het internet zijn wij allemaal een gemakkelijke prooi voor mensen die kwaad willen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. 

Kunnen wij u helpen?

Misschien bent u nog niet helemaal thuis in de wereld van online werken. Of heeft u er niet eerder mee te maken gehad. Begrijpelijk, u bent één van de vele bedrijven die in het eerste of tweede kwartaal van 2020 flink heeft moeten omschakelen. Think4 laat bedrijven kennismaken met online werken en slimme ICT diensten om efficiënter te werken. Maak ook kennis met online werken en slimme IT tools van Think4 en vraag vrijblijvend informatie aan voor uw bedrijf.  

https://www.think4.nl/