Serpentis
Image default
Marketing

Van je website een marketing kanon maken? We geven je 4 tips!

Welke bedrijven zien tegenwoordig niet de waarde van hun website? Deze bedrijven zijn er nog wel, maar sterven langzaam uit. Maar doordat ieder bedrijf de waarde ziet van zoekmachine marketing wordt het wel steeds moeilijker! Daarnaast zijn er veel bedrijven die een online marketing bureau in schakelen om te winnen in Google. We geven je 4 tips om jouw concurrenten het digitale veld uit te slaan! 

Tip 1 zorg voor veel content op je websites

Hoe meer content er te vinden is op je website over jouw product of dienst hoe beter Google of andere zoekmachines je website kan lezen en zien dat jouw website gaat over het onderwerp. Kijk hier wel mee uit dat je niet over één product meerdere pagina’s gaat schrijven, want dan gaan die pagina’s tegen elkaar concurreren. Dus veel unieke content is de key! Gebruik goede SEO meetinstrumenten en volg eventueel een SEO cursus.

Tip 2 zet in met Google Ads

Als je kwalitatieve content over jouw producten en diensten op je website hebt, dan kan je testen wat jouw pagina’s doen en of ze converteren. Zet in met Google Ads op de pagina’s die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Zo weet je of je verder nog tijd moet steken in een goede vinbaarheid van je website of niet. Google Ads is zelf te doen, alleen wel complex. Dus een cursus hiervoor is ook geen slechte investering. Heb je hier geen tijd voor? Google ads uitbesteden aan een Google ads specialist of bureau kan ervoor zorgen dat je veel uit je advertentie kan halen!

Tip 3 gebruik A/B testing op je website

Als je op je website 1 pagina opbouwt om te laten indexeren in Google en dan die pagina dupliceert en niet laat indexeren; kan je beide pagina’s anders opbouwen. Laat op beide een advertentie draaien en kijk welke pagina het beste presteert. Zo kan je jouw pagina iedere keer een beetje beter optimaliseren.

Tip 4 zet in met linkbuilding

Linkbuilding is nog steeds de manier om je website te laten groeien in Google. Je kan op verschillende manieren inzetten met linkbuilding bijvoorbeeld startpagina links of blog links zoals deze. Het zorgt ervoor dat Google ziet dat er veel over je wordt gesproken online waardoor ze jouw website zien als een hogere autoriteit.

https://allinone-media.nl