Serpentis
Image default
Bedrijven

Van schuifdeur naar vliegengordijn

Vroeger had ik altijd een schuifdeur als hor in mijn deur zitten zodat de vliegen en al het andere gespuis buiten bleven. Ik had alleen altijd het probleem met de hordeuren dat ze op een gegeven moment gewoon niet meer werkten. Dan schoven ze niet meer of de hor rolde niet meer perfect op. Alleen maar ergernissen. Uiteindelijk ben ik dus overgestapt op een vliegengordijn van Horrenbouw. Ik baal echt dat ik dit niet eerder gedaan heb want het is een perfecte uitkomst!

Keuze uit veel vliegengordijnen

Toen ik dus had besloten om de hordeur in de ban te doen en voor een vliegengordijn te gaan, moest ik er natuurlijk wel een uitkiezen. Ik vond die kattenstaart gordijnen vroeger al zeer interessant dus het was nu zeker mijn kans om er een te kopen! Als dit niet jouw ding is, kun je natuurlijk ook kiezen uit een aluminium vliegengordijn of een hulzengordijn.

Dit is echt het voordeel van Horrenbouw. Zij hebben zoveel vliegengordijnen, voor iedereen zit er wel iets bij. Ik vind dit echt zeer fijn. Zo heb ik ook mijn hele familie al aangeraden om hier vliegengordijnen te kopen want ondanks dat zij een andere smaak hebben dan ik, hebben zij ook hier een mooi vliegengordijn gevonden.

Snelle levering en goede afhandeling

Het bestellen van het vliegengordijn ging zeer eenvoudig via de website van Horrenbouw. Ik had binnen een paar werkdagen het gordijn al in huis zodat ik snel weer mijn deur open kon houden op mooie zomerdagen. Het monteren van het gordijn was ook zeer eenvoudig. Ondanks dat ik zelf niet zo handig ben, hing het gordijn binnen de kortste keren netjes op zijn plaats in de deuropening. Ik kon zelfs de deur nog fatsoenlijk open en dicht doen!

http://horrenbouw.nl