Serpentis
Image default
Zorg

Veilig en snel je zorgadministratie regelen met edevop online

Als zorgverlener ben je het liefst zoveel mogelijk bezig met de zorg voor je cliënten. Het regelen van je administratie is vaak iets waar je liever niet teveel tijd mee kwijt bent. Daarom is er een eenvoudig epd software, waarmee je alle administratieve zaken snel en veilig kan regelen. En ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Voor € 35,- per maand kun je al gebruik maken van alle voordelen van deze software. Met dit pakket kun je webbased werken. Waardoor je altijd en overal kunt inloggen op edevop online. Ook hoef je hiervoor geen software te installeren.

Wat zit er in het softwarepakket?

–        EPD formulier om eenvoudig je dossier bij te houden.

–        Makkelijk te gebruiken agenda. Duidelijk overzicht van je geplande afspraken.

–        Direct declareren naar de zorgverzekeraars via VECOZO.

–        Facturen maken en versturen.

–        Controle op verzekeringsgegevens door VECOZO.

–        Patiënt ervaringen meten via de koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview

–        E-mails versturen via Zorgmail

Geschikt voor verschillende beroepsgroepen

Edevop is te gebruiken voor diverse beroepsgroepen waaronder: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvisering en oefentherapie. Voor deze beroepsgroepen is een makkelijk epd formulier ontwikkeld dat voldoet aan de richtlijn van jouw beroepsgroep. Dus ben je fysiotherapeut dan kun je de fysio software van edevop gebruiken om al je administratieve zaken op orde te houden.

Veiligheid voorop

Edevop vindt het belangrijk dat je privacygevoelige informatie veilig worden opgeslagen. Daarom hebben ze edevop gebouwd op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Al je gegevens staan veilig in de cloud en elke dag wordt hier een backup van gemaakt.

Ik wil Edevop

Ben je overtuigd van de voordelen van edevop? Vraag vandaag nog een offerte aan. Of wil je edevop uitproberen? Vraag dan de demo aan. Beide mogelijkheden zijn aan te vragen via het contactformulier op de website van edevop.