Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Verbeter je verlichting met deze simpele tips!

Te fel licht is niet gezellig. Vooral nu het vroeg donker is in de wintermaanden, kan je wel een beetje licht gebruiken. Goed verlichting is de sleutel tot een gezellig huis. Daarom hebben we in deze blog speciaal voor jou een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jouw verlichting echt gaat stralen. Lees dus snel verder voor onze simpele, maar handige tips!

  1. Verdeel alles in groepen

Licht is heel prettig, maar als alles aan moet en ook weer uit. Dan moet je je hele woning door. Een makkelijke oplossing hiervoor is, het maken van lichtgroepen. Als je verlichting aansluit op een afstandsbediening, kan je eenvoudig groepen lampen aan en uit doen. Je kunt bijvoorbeeld een groep maken voor de keuken en een aparte groep voor de woonkamer. Je kunt ook onderscheid maken tussen overdag en de nacht. De keuze is aan jou. Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken, maar de makkelijkste manier is een verlenging in je stopcontact die verbonden is met een afstandsbediening. 

  1. Geen fel licht meer

Verlichting hoort bij te dragen aan de sfeer in huis. Als dat niet zo is, dan weet je dat er iets verkeerd gaat. Niets zo ongezellig als te fel licht. Led dimmers zijn de oplossing hiervoor. Met led dimmers kun je eenvoudig de lampen die je al hebt dimmen. Je hoeft dus geen nieuwe lampen te kopen. Dat scheelt weer! Ook is Ledverlichting goed voor het klimaat. Ledverlichting is namelijk brandveilig en duurzaam, maar niet altijd sfeervol. Gebruik dus led dimmers om wat sfeer in huis te halen, dat is wel zo lekker in de wintermaanden Ben je op zoek naar led dimmers? Neem dan een kijkje op de site van Ledlampenkopen.nu. Hier vind je diverse soorten en voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis. 

  1. Let op de kleur

Let op de keur lamp die je koopt. De kleur die overal bij staat is warm wit. Ook leuke warme kleuren zijn oranje of geel. Deze kleuren geven sfeer aan jouw woning. 

We hopen je geïnspireerd te hebben, bedankt voor het lezen!

 

https://www.ledbuydirect.nl/