Serpentis
Image default
Bedrijven

Verhuizen in Leerdam

Als je gaat verhuizen in Leerdam dan kan het gebeuren dat je veel afval hebt waar je vanaf wilt. Vaak gaat het dan om grofvuil. Grofvuil in Leerdam kan makkelijk worden afgevoerd. Wij leggen je uit hoe je grofvuil Leerdam kwijt komt zonder veel gedoe.

 

Grofvuil container huren

Wil je een makkelijke manier om grofvuil in Leerdam af te voeren, kies dan voor een grofvuilcontainer. Je kunt deze container vaak op korte termijn huren. Als je hem vandaag huurt heb je hem vaak morgen al voor de deur. Ja je leest het goed, voor de deur. Een grofvuilcontainer wordt namelijk bij jou voor de deur afgeleverd. Zo kun je meteen beginnen met het weggooien van je verhuis afval. Je krijgt een grofvuilcontainer in verschillende afmetingen. Deze gaan van 3m3 tot aan 9m3. Hoe groter de container is hoe duurder hij wordt natuurlijk. De prijzen liggen tussen de 240 euro en de 500 euro voor een gesloten container. Dit lijkt misschien prijzig, maar dat valt mee. Huur je namelijk geen grofvuil container? Dan moet je het grofvuil in Leerdam zelf afvoeren. Dit zal een hoop autoritjes kosten. Ook moet je betalen voor de gemeentelijke stort. Het kost dus ontzettend veel werk en het kost ook geld om het zelf te doen. Een grofvuilcontainer huren is dus veel makkelijker. Hij wordt voor je deur opgehaald en je hoeft er niet meer naar te kijken.

 

Wat mag er in de grofvuilcontainer?

In een grofvuilcontainer mag heel veel afval dat je tijdens je verhuizing tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan een oud bankstel, tuinmeubels, sanitair, fietsen, puin en raambekleding. Je kunt zowat je hele huis leeggooien in een grofvuilcontainer. Er zijn wel enkele dingen die zeker niet in een grofvuilcontainer mogen. Zo mogen koelkasten en vriezers er helaas niet in. Deze kun je wel makkelijk laten ophalen door de oudijzer boer. Ook mogen er geen matrassen in, maar die kun je vaak wegbrengen naar de kringloop waar je iemand anders weer blij kunt maken met je matras. Of laat je matras reinigen en verhuis hem mee naar je nieuwe woning. Verder mag er bijna alles in de grofvuilcontainer. Echt een gemak dus!

https://afvalcontainersdrechtsteden.nl/grofvuil-leerdam/