Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je op letten bij het kopen van een servet?

Een servet wordt gebruikt tijdens het eten om je mond of handen mee schoon te maken. Meestal worden ze gebruikt bij het avondeten. Servetten kan je op allerlei manieren vouwen, zodat je ze mooi kan presenteren voor je gasten. Soms worden servetten alleen als decoratie gebruikt bij het avondeten, om de sfeer te versterken.

Een servet is dus een zeer belangrijk onderdeel van een eetervaring. Het dient niet alleen als een handige manier om je lippen af te vegen, maar een mooi ontworpen servet zorgt voor een mooiere opmaak van je tafel. In feite wordt een goed uitziend servet een aanwinst voor je merk, omdat consumenten in het huidige tijdperk telkens vaker de neiging hebben om foto’s van hun gerechten te maken en deze op hun sociale media te delen. Hier kan het bedrukken van je servet met het logo van je bedrijf aan bijdragen om extra naamsbekendheid te genereren.

Servetten zijn er in allerlei soorten en formaten. Servet.nl biedt een ruim assortiment aan in allerlei verschillende kleuren en patronen, zodat er altijd iets tussen zit wat past bij jouw wensen. Heb je toch een specifiekere wens? neem dan contact op en vraag naar onze mogelijkheden. Wij personaliseren servetten ook tot op zekere hoogte, waardoor we vast en zeker iets voor u kunnen betekenen.

Er zijn drie soorten servetten, namelijk: papieren servetten, katoenen servetten en zijden servetten. Papieren servetten zijn de goedkoopste onder alle drie typen. Ze zijn gemaakt van papier dat van goedkope kwaliteit is, maar zijn niet zo hygiënisch. Katoenen servetten zijn van de zachtste kwaliteit en maken de eetervaring zeer comfortabel. Deze kunnen tevens gewoon gewassen worden in de wasmachine zodat je ze de dag daarna weer kan gebruiken om de tafel mee te dekken.

 

https://www.servet.nl/