Serpentis
Image default
Vakantie

Waarom het slim is om uw caravan te laten onderhouden door dealers in Zuid-Holland

Kijkt u er al helemaal uit om binnenkort met uw caravan, camper of vouwwagen op vakantie te gaan? Het laatste wat u dan wilt, is dat u op vakantie te maken krijgt met pech. OP pech in het buitenland zit niemand te wachten. Pech kan voorkomen worden door een goede voorbereiding. Laat daarom uw caravan, vouwwagen of camper van tevoren onderhouden bij caravan dealers in Zuid-Holland, zoals Giel Caravan Import. Wanneer u kiest voor een BOVAG-onderhoudsbeurt bij deze dealer, gaan specialisten aan de slag met meer dan zestig punten. Zij controleren of uw camper, vouwwagen of caravan voldoet aan de wettelijke eisen en comfort- en kwaliteitseisen. Een heerlijke kampeervakantie start met een goede voorbereiding!

Schade repareren is zo gebeurd bij caravan dealers in Zuid-Holland

Het kan altijd gebeuren dat uw camper, caravan of vouwwagen schade heeft opgelopen tijdens uw laatste kampeervakantie. Natuurlijk wilt deze het liefst zo snel mogelijk laten repareren, zodat u zorgeloos vertrekt op uw kampeervakantie. Bezoek dan Giel Caravan Import, een van de caravan dealers in Zuid-Holland. De specialist helpt u graag met het repareren van uw schade. Grote of kleine schade, zij zorgen ervoor dat uw caravan, camper of vouwwagen helemaal hersteld wordt. De dealer is aangesloten bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Als de dealer niet is aangesloten bij uw verzekeringsmaatschappij, hoeft u geen hoog risico te betalen omdat zij altijd werken zonder eigen risico. De schade is zo hersteld, zodat u weer veilig op reis kunt!

Meer dan alleen caravans bij caravan dealers in Zuid-Holland

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de nieuwe en tweedehands caravans van een van de dealers in Zuid-Holland staat niets u meer in de weg om te genieten van een fijne kampeervakantie. Heeft u de caravan al klaar staan maar mist u nog een kampeertafel of stoelen? Of ontbreken de haringen, luchtbedden en slaapzakken nog? Deze vindt u in de kampeerwinkel van Giel Caravan Import, een van de caravan dealers in Zuid-Holland. In deze kampeerwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor de ideale kampeervakantie. Heeft u alles in huis voor de inrichting van de caravan, maar heeft u nog geen voortent of luifel? Ook hiervoor gaat u naar Giel Caravan Import. Bij de caravan dealer vindt u alles om uw vakantie optimaal te laten verlopen, waardoor u volledig tot rust komt en geniet van een heerlijke vakantie.