Serpentis
Image default
Bedrijven

Waarom voor een poloshirt kiezen voor uw bedrijf?

Als bedrijf wilt u professioneel overkomen naar uw klanten, partners, maar ook voor toekomstige klanten. De juiste kleding aanschaffen is dus belangrijk voor de professionaliteit, de werknemers en de reclame van uw bedrijf. Ieder bedrijf heeft andere werkkleding nodig, dit verschilt erg per sector waar u bedrijf in zit. Zit u er nu over na te denken om polo’s aan te schaffen dan bent u hier aan het juiste adres. Als u verder leest, dan kan u zien wat de voordelen zijn van een poloshirt en waarom u deze misschien moet aanschaffen.

Professioneel

Een poloshirt komt een stuk professioneler over dan een normaal shirt. Een poloshirt kan heel net en formeel zijn en de juiste uitstraling meegeven. Daarnaast kan een polo in veel kleuren en stijlen te krijgen zijn en dus voor verschillende mensen professioneel zijn. Ook is het mogelijk om korte en lange mouwen polo’s te krijgen. Om een polo nog professioneler te maken kan u ervoor kiezen om uw logo of merknaam op de polo te borduren of bedrukken. De polo borduren of bedrukken kan makkelijk, omdat veel bedrijven deze dienst aanbieden.

Comfortabel

Naast het feit dat een polo professioneel kan zijn, is een polo ook comfortabel. Veel bedrijven maken gebruik van pakken of van overhemden en dit is heel professioneel, maar in sommige gevallen niet comfortabel. Een polo zit een stuk fijner dan een overhemd en is ook fijner om te gebruiken in de zomer. Veel polo’s worden van katoen gemakt. Katoen heeft als grote voordeel dat het zorgt voor het goed ademen van een polo. Daarnaast zijn polo’s van katoen ook duurzaam en sterk.

Poloshirts dragen

Een polo is alleen professioneel en comfortabel als u of uw werknemers dit kledingstuk juist dragen. Ten eerste is het belangrijk dat u de juiste maten aanschaft voor uw werknemers. Als een polo geen goede pasvorm heeft zorgt dit ook voor een slechte uitstraling. Een te grote of juist te kleine polo is daarbij ook niet comfortabel. Ook is een shirt onder de polo dragen geen aanrader. Als het shirt hier onder uit komt is dat niet mooi en het kan ervoor zorgen dat uw polo niet mooi gaat zitten. Ook is het belangrijk om te kijken naar de rest van de outfit. Felle kleuren polo’s kunnen mooi zijn voor de uitstraling, maar als deze polo’s niet goed passen bij de rest van de outfit is dit ook weer minder mooi.

Poloshirt aanschaffen?

Als u poloshirts wil aanschaffen voor uw bedrijf moet u dus goed kijken naar de aspecten die hiervoor zijn besproken. Dus zorg ervoor dat het professioneel is, comfortabel is en goed draagbaar is. Als u een poloshirt wil laten bedrukken of borduren dan is het goed om te kijken hoe groot dit mag zijn. Een heel groot logo op de polo kan natuurlijk fijn zijn voor de reclame, maar komt eigenlijk heel amateuristisch over. Het is belangrijk dat u subtiel uw logo op de polo terug laat kopen. Ook een voordeel kan zijn als u meerdere polo’s in een keer inkoopt. Vaak krijgt u bij verschillende partijen kortingen hiervoor.