Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Wanddecoratie op kantoor, maar dan anders

Ben je ontevreden over het uiterlijk van jouw kantoor en ben je op zoek naar iets unieks? Dan wil je hier verandering in brengen. Dit kan door één of meerdere muren te verven. Indien je zelf aan de slag gaat met deze klus, moet je hier tijd insteken. Bovendien is het maar de vraag of het jou het gewenste resultaat oplevert. Je kunt het ook uitbesteden aan een schilder, maar dit kost vaak veel geld. Wil je jouw wand snel opfleuren zonder dat het je veel geld kost? Kies dan voor wanddecoratie. In deze tekst helpen wij jou met het opdoen van inspiratie voor wanddecoratie.

Een schilderij of toch niet?
We kennen tegenwoordig talloze vormen van wanddecoratie. Toch denken veel Nederlanders direct aan een schilderij wanneer we het over decoratie voor aan de muur hebben. Dit is op zich niet gek, want met deze kunst kun jij een wand een compleet andere uitstraling geven. Daarbij komt dat dit een goedkope manier is om jouw muur op te leuken. Sommige schilderijen zijn erg kostbaar, maar er zijn ook genoeg betaalbare schilderijen te koop. Bovendien is deze wanddecoratie verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Hierdoor is er ook voor in jouw woonkamer wel een geschikt schilderij te vinden.

Persoonlijke wanddecoratie met foto’s past niet altijd
Ben je geen liefhebber van kunst als wanddecoratie? Dan betekent dit niet dat je een muur maar moet laten voor wat het is. Nee, want je kunt ook foto’s ophangen aan de muur. Met behulp van foto’s wordt wanddecoratie persoonlijk, maar dit is niet altijd wat je zoekt in een zakelijke omgeving. Je zou kunnen kiezen voor een paar foto’s van belangrijke mensen of mooie momenten in de geschiedenis van de organisatie. We zien tegenwoordig echter ook steeds vaker dat mensen voor een fotowand kiezen. Door allemaal verschillende lijstjes te kiezen en de lijstjes anders op te hangen, ontstaat een speels effect.

Wereldkaarten als wanddecoratie
Als jouw bedrijf bijvoorbeeld iets met reizen te maken heeft is deze wanddecoratie een top idee: een wereldkaart aan de muur. Niet iedereen vindt de standaard posters met daarop een kaart van de wereld echter mooi. Laat je hier echter niet door weerhouden om voor een wereldkaart te gaan. Je kunt namelijk ook kiezen voor een houten wereldkaart van World of Art. Zo’n kaart is niet alleen een blikvanger, jouw kantoor krijg er ook een compleet andere uitstraling door die bezoekers een WOW-momentje zal bezorgen!

 

https://www.worldofart.nl/