Serpentis
Image default
Bedrijven

Wat een hexagon tegel zoal met uw interieur kan doen

Hexagon tegels zijn trendy en tillen de sfeer van iedere kamer direct naar een hoger niveau

Denkt u er op dit moment over om na om hexagon tegels in uw woning aan te brengen? Helemaal geen verkeerd idee. Deze tegels tillen de sfeer van iedere kamer direct naar een hoger niveau. Deze simpele en geometrische vormen in een klassieke stijl zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens erg tijdloos. Als uw hart sneller gaat kloppen van deze look, dan heeft u niets te vrezen!

Een tegel in hexagron print verheft effectief uw interieurontwerp

Er zijn een breed scala een redenen om vandaag nog te kiezen voor een tegel in hexagron print. Ze verheffen effectief uw interieurontwerp en zijn daarnaast ook nog eens erg slijtvast en duurzaam. De zeskantige vormen zijn te verkrijgen in een breed scala aan maten, materialen, kleuren en renoveerders. Dit zorgt ervoor dat zeshoekige tegels geschikt zijn voor iedere soort woningstijl die u op dit moment in gedachten heeft, hoe gedurfd of subtiel dat ook mag zijn.

Naar wat voor soort stijl gaat uw voorkeur uit?

Van donkere zeshoekige tegels gecombineerd met lichte voeglijnen tot aan kleine witte of crèmekleurige zeshoekige tegels, er zijn vandaag de dag meer dan genoeg mogelijkheden. Naar wat voor soort stijl gaat uw voorkeur uit?

Ga voor een eigentijdse look en kies voor hexagon tegels keuken

De keuken is het kloppend hart van ieder huis. Ga voor een eigentijdse look en kies voor hexagon tegels keuken. U brengt net even een speelse twist aan en bent er zeker van dat uw keuken er trendy en stijlvol uit komt te zien. Van de badkamer tot aan de keuken, deze tegels zien er geweldig uit met muren, als vloerbedekking en achterwanden.