Serpentis
Image default
Vakantie

Weekendje genieten in Eindhoven

Bent u helemaal klaar om een weekend weg te gaan? Kijk dan eens naar een weekendje Eindhoven. De stad biedt culturele activiteiten, gezellige restaurants en verschillende museums. Voor de echte shopliefhebbers is Eindhoven met meerdere winkelcentra een perfecte plek om nieuwe aanwinsten te scoren!

Lekker sportief in Eindhoven

Houdt u van sportieve activiteiten in de frisse buitenlucht? Dan is een fiets- of wandeltocht in de omgeving van Eindhoven dé perfecte dagbesteding voor u. Zo zijn er meer dan 150 culturele rijksmonumenten te vinden in Eindhoven. Met de fiets zijn deze plekken ideaal bereikbaar. Hotel Eindhoven is gelegen in de Genneper Parken en richt zich onder andere speciaal op fietsliefhebbers en wandelaars!

Weg met de kids

Wilt u een dagje op stap met de kids? Neem dan een kijkje bij het PreHistorisch museum. De kinderen kunnen op een interactieve manier meereizen van de prehistorie tot aan de middeleeuwen. Dit is de leukste manier om de kinderen iets bij te brengen over de geschiedenis van Nederland. 

Spetter, spetter, spater

Lekker een hele dag op stap geweest en bent u wel toe een verfrissende duik? Maak dan vooral gebruik van uw gratis toegang tot zwembad de Toucan. Een duik in het zwembad werkt niet alleen verkwikkend, het is ook nog eens goed voor uw conditie. Ook voor de kinderen is het zwembad een ideale manier om hun energie kwijt te kunnen!

Toucan sport en wellness center         

Toe aan een lekkere massage, dagje ontspannen in de wellness of juist een sportieve sessie onder begeleiding van een personal coach? Dit is allemaal mogelijk! Naast een sportschool beschikt het Toucan Sport center namelijk ook over een wellness, inclusief beautysalon. 

Voor meer informatie bezoekt u www.hoteleindhoven.nl of neemt u telefonisch contact op met 040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/