Serpentis
Image default
Alarmsysteem

Wekkers om wakker mee te worden

Ben jij ook vaker door je wekker van de telefoon heen geslapen? Dat is goed mogelijk, want na verloop van tijd wen je aan het geluid van je standaard persoonlijk alarm. Op dat moment is het verstandig om van wekker te wisselen. Je wilt immers niet je baan verliezen omdat je iedere ochtend te laat op het werk verschijnt. Wij gaan je over een persoonlijk alarm vertellen waar je zonder twijfel van wakker wordt én opstaat. Wel zo handig.

De wekker die van je wegrent

Nou ja, letterlijk rennen zal de wekker niet doen. Maar hij rijdt wél van je weg, waardoor je de wekker eerst moet vangen voordat je deze kunt uitzetten. Zodoende word je dus niet alleen wakker, het zorgt er ook nog eens voor dat je actief opstaat. Tegen de tijd dat je hem vervolgens hebt gevangen, ben je zonder twijfel wakker.

De wekker die je uit bed rammelt

De SmartShaker van iLuv is in principe niets meer dan een trillende schijf. De wekker is ook nog eens zo plat dat je deze gemakkelijk onder je kussen kunt leggen, zonder dat je het ’s nachts merkt. Daarnaast kan de wekker gekoppeld worden aan je telefoon device, waardoor je dus eenvoudig de tijd en trilsterkte kunt instellen. ’s Ochtends word je vervolgens letterlijk uit bed gerammeld. Nou ja, zo ernstig zal het niet zijn. Maar je wordt in ieder geval gegarandeerd wel wakker getrild.

https://comfocare.nl/personenalarmering