Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Welke verzendzakken zijn het goedkoopste?

Tegenwoordig worden er steeds meer product online besteld. Dit is voor u als online retailer natuurlijk goed nieuws. Zodra er op uw webshop een product wordt besteld moet deze worden verstuurd. Dit gebeurt steeds vaker in verzendzakken. Verzendzakken zijn een gebruiksvriendelijke en goede verpakking voor veel verschillende producten. Daarnaast is het een relatief goedkope manier om uw producten te verzenden. Bent u benieuwd naar welke verzendzakken het goedkoopste zijn? Lees dan snel verder!

 

De verzendzakken van Blok Packaging

Met de verzendzakken van Blok Packaging is het versturen van kleding zeer eenvoudig. Het is makkelijk om meerdere producten tegelijk in een zak te stoppen en deze af te sluiten. Daarnaast zijn de verzendzakken in meerdere varianten verkrijgbaar. Binnen ons aanbod maken wij onderscheid tussen twee verschillende soorten. Namelijk verzendzakken van Coex PE en kraft papieren verzendzakken. De verzendzakken gemaakt van COEX PE zijn hierbij het meest budgetvriendelijk. 

 

Verzendzakken COEX

Bij Blok Packaging vindt u verzendzakken COEX gemaakt van 55 of 60 micron COEX PE. Van de buitenkant is het verpakkingsmateriaal wit, maar de binnenkant is zwart. Op deze manier is de inhoud niet zichtbaar. Wel zo handig. Bij Blok Packaging vindt u de budget verzendzakken in diverse formaten. Van kleine verzendzakken voor het versturen van bijvoorbeeld kleding accessoires tot grote verzendzakken waar woonkussens in passen. 

 

De verzendzakken COEX bieden u veel handige voordelen. Ze scheuren niet en bieden uitstekende bescherming voor uw onbreekbare goederen tijdens transport. Zo zijn ze bestand tegen vuil en vocht. Andere bijkomende voordelen van de COEX verzendzakken zijn dat ze een zelfklevende sluiting hebben en dat ze vaak gewoon door de brievenbus passen. De maximale afmeting voor brievenbuspost in Nederland is 265 x 380 x 32 mm, goed om te weten!

Verzendzakken bestellen

Wilt u gebruikmaken van COEX verzendzakken? Bestel deze dan nu gemakkelijk online bij Blok Packaging. Voeg de gewenste verzendzakken toe aan uw winkelmandje en rond uw bestelling af. Als u de bestelling op werkdagen nog voor 17:00 uur besteld, wordt uw bestelling diezelfde dag nog verzonden. Daarnaast profiteert u van een gratis verzending bij een bestelwaarde van minimaal €99. Is de bestelling bij ontvangst niet helemaal naar wens? Deze kan binnen 30 dagen gratis worden geretourneerd.

 

https://blokpackaging.com/