Serpentis
Image default
Bedrijven

Zorg goed voor uw voertuig dat is uitgerust met car wrapping

De rechte delen van car wrapping zijn gevoelig voor steentjes en smog, wat in grote hoeveelheden voorkomt in voornamelijk de stad. Wanneer deze verontreinigingen ’s nachts nat worden, vormen ze een zure oplossing die in de vinylfolie komt. Maar door constant te wassen, worden die verontreinigingen van het oppervlak van de wrap van uw auto verwijderd. De meest effectieve manier van reinigen is verreweg door de hand te wassen met een niet-agressief wasmiddel en warm water.

Een auto laten beletteren beschermt de inruilwaarde van uw auto

De meeste tweedehandskopers geven de voorkeur aan de originele afwerking van het voertuig. Dat komt omdat de restwaarde ook behouden blijft, en het is zeer waarschijnlijk dat basiskleuren beter verkoopbaar zijn dan de aangepaste kleuren. Is jouw favoriete kleur groen? Of is de themakleur van uw zacht roze?

U kunt afzonderlijke accenten opnieuw voorzien van een wrap

Of het nu gaat om een upgrade of het vervangen van individuele panelen, het is een uitdaging om de kleur van de originele af te stemmen. Het wrappen maakt het ook gemakkelijker, omdat u alleen de huidige wrap van uw auto hoeft aan te passen. Mocht u toch krassen maken op de deur en hebt u nog wat extra vinyl van de eerste installatie, dan kunt u dat in een mum van tijd zelf doen.

Levendige kleuren kunnen uw lijst met potentiële kopers letterlijk verkleinen

Levendige kleuren kunnen uw lijst met potentiële kopers letterlijk verkleinen. Kies voor een rode of een zilvergrijze en kies voor een auto laten beletteren met vinylfolie. Als u vervolgens de behoefte voelt om hem te verkopen, kunt u uw rode of zilvergrijze auto terug krijgen wanneer u maar wilt.

https://www.prestodimensions.nl/