Serpentis
Image default
Zorg

Zorgverzekering afsluiten 2019

Past de zorgverzekering die je dit jaar hebt afgesloten eigenlijk niet meer bij jouw zorgbehoeften? Dan kun je voor 2019 het beste op zoek gaan naar een zorgverzekering die wel aansluit. Je kunt zo nodig overstappen naar een andere zorgverzekeraar die jou wel kan bieden wat je nodig hebt. Zo kun je bij ZorgDirect je zorgverzekering helemaal aanpassen naar wat jij nodig hebt, door te kiezen voor een passende aanvullende verzekering. Met een keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie verschillende tandartsverzekeringen, is er altijd een verzekering die bij je past. Wij helpen je graag met een goede zorgverzekering afsluiten 2019.

ZorgDirect basisverzekering

Als je geen gebruik maakt van speciale zorg, zoals fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen, dan is een ZorgDirect basisverzekering 2019 vaak voldoende. Hiermee ontvang je een vergoeding van de meest noodzakelijke zorg. Elk jaar wordt door de overheid vastgesteld welke zorg precies gedekt wordt vanuit de basisverzekering en hoe hoog het verplicht eigen risico is. De inhoud van de basisverzekering kan daarom per jaar verschillen. Het is dus goed om ieder jaar te kijken of jouw zorgverzekering nog wel voldoende is. Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch meeverzekerd met hun ouders en zij ontvangen vaak extra vergoedingen vanuit de basisverzekering. Je kunt hierbij denken aan fysiotherapie behandelingen, of vergoeding van tandartskosten. Een beugel voor je kind wordt echter niet vergoed vanuit het basispakket.

Voordelen ZorgDirect

Bij ZorgDirect profiteer je niet alleen van een goede zorgverzekering tegen een scherpe premie. Je kunt bij ons ook de service verwachten die je wenst en daarnaast dragen wij graag bij aan een gezonde leefstijl. Ook heb je bij ons zelf de touwtjes in handen, doordat je je zorgadministratie helemaal zelf kunt regelen. Neen voor meer informatie een kijkje op de ZorgDirect website, of neem contact met ons op!

https://www.zorgdirect.nl/