Serpentis
Image default
Zorg

Zorgverzekering buitenlandse werknemers

Heeft u als werkgever mensen uit het buitenland in dienst? Dan is het belangrijk dat zij een zorgverzekering afsluiten. Dit geldt ook wanneer zij al verzekerd zijn in hun thuisland. Zelfs werknemers die maar tijdelijk in Nederland komen werken, zijn verplicht om hier een zorgverzekering te hebben. Bij HollandZorg begrijpen we dat het afsluiten van een zorgverzekering niet altijd even makkelijk gaat. Vooral voor buitenlanders kan dit lastig zijn. Daarom hebben we een zorgverzekering buitenlandse werknemers in het leven geroepen. Dit maakt het zowel voor u als voor uw werknemers eenvoudiger om een zorgverzekering af te sluiten en ook weer stop te zetten.

HollandZorg verzekering afsluiten

HollandZorg richt zich als zorgverzekeraar specifiek op mensen die als arbeidsmigrant naar Nederland komen om te wonen en werken. Of dit nu tijdelijk is of voor een langere periode. We houden rekening met de situatie van buitenlandse werknemers en hebben onze zorgverzekering hierop afgestemd. Zo bieden we klantenservice in verschillende talen en is er de mogelijkheid om een zorgverzekering tijdelijk stop te zetten. Bijvoorbeeld als een werknemer voor een bepaalde tijd teruggaat naar zijn thuisland. Neemt de werknemer gezinsleden mee naar Nederland, dan kunnen zij ook verzekerd worden bij HollandZorg.

Voordelen van verzekering buitenlander

Een zorgverzekering buitenlander van HollandZorg brengt voordelen met zich mee, zowel voor de werknemer als voor u als werkgever. Zo heeft u de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten voor uw werknemers en kunt u eventueel direct zorgtoeslag aanvragen. Via het werkgeversportaal heeft u inzicht in de zorgadministratie. Hier kunt u ook werknemers aan- en afmelden. Wij zorgen ervoor dat alles snel geregeld wordt. Daarbij heeft u een vaste contactpersoon bij ons, zodat u niet elke keer iemand anders aan de lijn krijgt bij de klantenservice. Wel zo prettig, en persoonlijk.

https://www.hollandzorg.com/nl/