Serpentis
Image default
Banen en opleidingen

GEBOUWBEHEERDER

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een technisch manager die zich volledig kan focussen op het team, mooie gebouwen, beide kan stroomlijnen, en flexibel kan meedenken naarmate het bedrijf groeit. Het bedrijf waar we het over hebben, is een locatie voor grootschalige evenementen, die meestal zakelijke objecten aantrekt. U bent zelfverzekerd, open voor het milieu en goed in het onderhouden van zakelijke relaties. Dit is niet uw tussenstop, maar een verbintenis op lange termijn.

Als manager gebouwbeheer ben je de spil van de faciliteiten van het bedrijf. Je geeft leiding aan een klein team van technische professionals en bent het aanspreekpunt tussen gemeenten en leveranciers. Je hebt te maken met veel interne en externe klanten en de zakelijke markt is een vaste klant. Het stroomlijnen van de gouden weg van samenwerking om ons project te voltooien, is uw spannende uitdaging.

In het team bepaal je de prioriteiten op lange en korte termijn. Dagelijkse activiteiten worden op gepaste wijze over het team verdeeld. Bijna elke dag zijn er klanten en vergaderingen in de zaal, wat betekent dat elke dag andere uitdagingen met zich meebrengt, wat flexibiliteit vereist. De gebouwbeheerder en zijn team zorgen ervoor dat het gebouw altijd in perfecte staat verkeert om verschillende evenementen en bezoekers te ontvangen.

Functie-eisen

Als technisch manager ben je ondernemend en ambitieus, beheer je de bedrijfsvoering en weet je tactisch te communiceren met leveranciers en partners.

Daarnaast heb je de volgende kenmerken:

Je kunt de prioriteiten goed inschatten en rekening houden met de zakelijke belangen; je neemt deel aan het routineonderhoud, beheer en reparatie van apparatuur, apparatuur, meubilair, gebouwen en externe ruimtes; je plant en coördineert activiteiten op het gebied van beheer en onderhoud; je maakt je zorgen over techniek en faciliteiten Onderhandelen over en beheren van contracten; je neemt het initiatief om afdelingsprojecten te leiden en te begeleiden.

Bedrijfsprofiel

U bent een technisch bekwame personeelsmanager, zal uw unieke charme u elke dag weer aantrekken? Voel jij je als een vis in het water in Den Haag en is het wisselen tussen projecten geen onbekende voor jou?

Dan is de belangrijkste evenementlocatie misschien wel waar je heen wilt.

https://www.vindazo.nl/keywords/gebouwbeheerder.html