Serpentis
Image default
Onderwijs

Investeer in je toekomst met een opleiding van De eerste verdieping

Sta jij op het punt je in te schrijven voor een van de trainingen bij De eerste verdieping? Bijvoorbeeld de NLP opleiding? Hierbij de tip dat je ook een optie kunt nemen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je op vakantie gaat en nog niet precies weet wanneer.

Een optie is geheel vrijblijvend en blijft geldig tot drie weken voordat de betreffende cursus start. Met een optie wordt een reservering bedoeld die nog kosteloos af te zeggen is. Heb je wat twijfels over de opleiding in verband met jouw persoonlijke behoeften, dan is het raadzaam een adviesgesprek aan te vragen. Dit is een één-op-één ontmoeting met een coach. Hij of zei zal informeren naar jouw wensen en verwachtingen en je krijgt uitleg over de verschillende opleidingen die daarbij aansluiten. Denk dan aan:

· ADHD coach;

· taal van het lichaam;

· systemisch begeleiden;

· systemisch werk;

· meesterlijk trainen;

· NLP master practitioner.

NLP practitioner is een bijzonder populaire opleiding bij De eerste verdieping die opleidt tot NLP coach. Je krijgt concrete handvatten aangereikt om nu echt eens definitief die gewenste veranderingen door te voeren. Je leert eerlijk naar jezelf kijken, duidelijk grenzen aangeven naar anderen, je minder sterke punten accepteren en openstaan voor groei en ontwikkeling. Jouw denkpatronen, je manier van communiceren en je handelen worden deels bewust en deels onbewust gestuurd. Juist dat laatste niveau is soms moeilijk te begrijpen.

Ook dat leer je tijdens de training NLP practitioner. NLP practitioner is een aanrader voor iedereen die als professional met mensen werkt. Heel wat coaches, docenten en managers hebben bij De eerste verdieping hun communicatie-skills weten te verbeteren. Tegelijkertijd is de training geschikt voor iedereen die in zichzelf wil investeren. Je kunt dan denken aan energieker in het leven staat, relaxter zijn op de werkvloer en meer uit je relatie halen. De actuele prijs van deze training is € 2550,00, hier hoef je geen BTW over te betalen. In totaal zijn er 15 lesdagen die onderverdeeld zijn in 5 blokken.

https://www.1e-verdieping.nl