Serpentis
Image default
Muziek

Muziekschool Almere

Muziekles in Almere van Muziekkunde

Zie jij jezelf later wel in de muziekwereld werken? Hou je van zingen, muziek maken en liedjes schrijven? Wil je deze vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is muziekles in Almere van Muziekkunde iets voor jou! Voor songwritingles, zangles, keyboardles en gitaarles ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een muziekschool in Almere die is opgericht door Romy Dya. We werken samen met diverse gerenommeerde muziekdocenten, die allen carrière hebben gemaakt in de muziekwereld. Romy Dya zelf is een singersongwriter die met artiesten als Martin Garrix, Roxeanne Hazes, Maan, de Wu-Tang Clan en Busta Rhymes heeft samengewerkt. Ze beschikt over veel ervaring in de studio. Heb jij interesse in het volgen van muziekles in Almere in onze muziekschool? Bezoek dan de website eens voor meer informatie of neem even contact op!

Muziekles in Almere van docenten met praktijkervaring

Muziekkunde heeft enkele docenten met veel ervaring in de muziekwereld in dienst. Zij hebben ieder hun eigen specialismes en weten als geen ander hoe ze jou de benodigde theoretische kennis en praktijkervaring bij kunnen brengen. Onze specialist op het gebied van performance en stage presence is Sarah-Jane. Alon Dreesde schrijft nummers voor artiesten in de dance wereld en kan meerdere instrumenten bespelen. Youndi is een zangeres die jou leert je eigen stijl te ontwikkelen.

Over Muziekkunde

Muziekkunde is een muziekschool in Almere. Wij willen muzikaal talent de ruimte geven hun talenten te ontwikkelen. Dit willen we mogelijk maken voor iedereen, ongeacht het milieu waar die persoon uit komt. Daartoe zijn we een samenwerking aangegaan met het jeugdcultuurfonds. Wij sponsoren hen, zodat zij meer mogelijkheden hebben om financiële ondersteuning te bieden aan gezinnen die niet over het geld beschikken om hun kind naar muziekles te sturen.

Geïnteresseerd in het volgen van muziekles?

Wil je meer weten over muziekles in Almere bij Muziekkunde? Breng dan eens een bezoekje aan onze website of bel naar 06 – 4108 30 16 om je vraag te stellen!

https://muziekkunde.nl/