Serpentis
Image default
Banen en opleidingen

Software Engineer

Heeft u een technische opleiding gevolgd en wilt u software verder ontwikkelen? Word software engineer bij een mooi bedrijf in Twello!

Wat ga je doen?

Je werkt als software engineer bij een solide bedrijf dat gebouwgebonden installaties implementeert. Om deze taak te volbrengen, kunt u trainingen in meet- en regeltechniek combineren. Je bent verantwoordelijk voor de interne softwaretechnologie van gebouwautomatisering. Het is erg belangrijk om PLC en zijn programmeerkennis onder de knie te krijgen. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met klanten, levert rapportages en ondersteun je servicemonteurs.

In het warme bad krijg je een echte technische cultuur. Als software engineer werk je nauw samen met de projectmanager. Hij of zij biedt je een (langlopend) project aan waar je gebruik van kunt maken. In de eerste weken besteed je vooral veel aandacht aan en werk je samen met verschillende collega software engineers. Na verloop van tijd word je ‘vrijgelaten’ en ga je zelfstandig aan de slag. Daarom is het belangrijk dat u uzelf in de loop van de tijd volledig beheert.

Terug naar het traineeship

Naast het opdoen van ervaring op de werf, behaal je bij de ROVC van Ede ook diverse technische certificaten. Dit doe je door verschillende cursussen te volgen. Ben je nog onbekend met elektrotechniek, klimaattechniek, ICT en veilig werken certificaten? niet langer. Binnen een paar weken leert u in recordtijd handelsvaardigheden. Dan kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk.

Spannend? Absoluut, maar we laten je het niet alleen doen!

Persoonlijke begeleiding

Naast een goede begeleiding van je collega’s op de werkvloer krijg je ook een persoonlijke talentmanager toegewezen. Je kunt het zien als je persoonlijke mentor. Hij of zij adviseert en coacht je tijdens de trainingsperiode. Met al uw vragen kunt u bij hem of haar terecht.

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze vacature? Meld je nu aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat wij bieden

 • Opleiden van fulltime software-ingenieurs voor meet- en regeltechniek;
 • Het totale maandsalaris is 2500 euro;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verkrijg waardevolle technische certificaten;
 • Persoonlijke ontwikkelingstraject: verantwoordelijk;
 • Talentmanager: uw coach tijdens training;
 • Werken op verschillende locaties: goed voor je netwerk!

Wat wij vragen:

 • Minimaal mbo 4-diploma elektrotechniek, mechatronica, energietechnologie, klimaattechnologie of vergelijkbare afstudeerrichtingen;
 • Je hebt PLC programmeerervaring;
 • U kunt maar beter ervaring hebben met GBS- en DDC-systemen;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Gelukkig en gezond

Bent u ieder half jaar gezond en meldt u geen ziektes? Dan belonen we je met een Bijenkorf-cadeaubon met een netto bedrag van 100 euro. Daarnaast is het ook mogelijk een Besured-verzekering af te sluiten, want als je bij YoungCapital werkt, krijg je groepskorting. wat betekent dat? Alleen uw verzekeringskorting. Win-win!


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/engineer.html