Serpentis
Image default
Muziek

Tuinpoorten en tuindeuren

Heb je een prachtige tuin, maar mist er voor je gevoel nog iets? Heb je al eens nagedacht over een mooie tuinpoort of tuindeur om het geheel af te maken? Niet alleen geven ze jouw tuin een mooie uitstraling, ze bieden ook privacy en een stukje veiligheid. Zie een tuinpoort als een aanvulling op een schutting of hekwerk. Heb je al een schutting staan of moet die er ook nog komen? Wees slim en doe dit tegelijk! Op deze manier weet je zeker dat jouw schutting en tuinpoort perfect bij elkaar passen! Tuinpoorten zijn leverbaar in allerlei soorten en afmetingen.

Houten en metalen tuinpoorten

het meest wordt gekozen voor een tuinpoort van hout. Je hebt dan de keuze uit een poort van grenen, Douglas, zwart grenen of bamboe. De sterkste houtsoort is toch wel grenen, veel mensen kiezen daarom voor een tuinpoort van grenen. Wat ook mogelijk is: een tuinpoort van metaal. Ook deze zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Alle poorten zijn gemakkelijk te bevestigen en zorgen direct voor de gewenste privacy. Het is natuurlijk ook fijn om een mooie tuin te hebben en een tuinpoort zorgt voor het gewenste effect en een prachtig totaalplaatje. Optimaal genieten van je nieuwe poort? Als poorten gegalvaniseerd en gepoedercoat zijn blijven ze langer mooi.

Kinderslot

Indien er kinderen in het spel zijn is het altijd goed om een kinderslot aan te schaffen. Dit biedt een extra stukje veiligheid. Een kind kan de poort dankzij dit slot niet openen en dus niet op een onvoorzien moment de straat op rennen.

Welke tuinpoort past bij jouw tuin?

Staat er al een schutting in je tuin? Kijk er dan eens goed naar, voordat je overgaat tot de aankoop van een nieuwe tuinpoort. Vaak is het mooi om ervoor te zorgen dat een tuin één geheel is. Dit bereik je bijvoorbeeld door de schutting en tuinpoort op elkaar af te stemmen. En heb je al nagedacht of je kiest voor een houten of metalen tuinpoort? Een partij waar je terecht kunt voor een ruim assortiment tuinpoorten is Hekwerkonline.nl. Hier bedraagt de standaard levertijd 3 tot 5 werkdagen en ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs!

https://www.hekwerkonline.nl