Serpentis
Image default
Banen en opleidingen

Uw Partner voor Veiligheid en Leeroplossingen

Kompas Veiligheidsgroep is de autoriteit als het gaat om BHV cursussen, EHBO en VCA cursussen, veiligheidsadvies en de verkoop van hoogwaardige veiligheidsproducten. Onze missie is duidelijk: Nederland een stukje veiliger maken. Met een diepgewortelde passie voor veiligheid en innovatieve leeroplossingen werken wij eraan om dit doel te bereiken.

Kwaliteit en Actualiteit: Onze Prioriteit in BHV Cursussen

Bij Kompas Veiligheidsgroep leggen wij de focus op kwaliteit en actualiteit. Onze ervaren experts ontwikkelen in-house onze cursussen, zodat wij altijd up-to-date zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Op deze manier kunnen wij onze cursisten optimaal voorbereiden op noodsituaties en hen de nodige vaardigheden en kennis bieden om snel en adequaat te handelen.

Efficiënt Leren: BHV, EHBO en VCA Cursussen

Wij bieden efficiënte leertrajecten aan onze cursisten bij Kompas Veiligheidsgroep. Onze basis BHV cursussen duurt slechts één dag, terwijl de herhalingscursus binnen een halve dag kan worden afgerond. Dit stelt cursisten in staat om hun kennis en vaardigheden gemakkelijk up-to-date te houden. Naast BHV cursussen bieden wij ook uitgebreide EHBO trainingen aan, waarbij cursisten leren eerste hulp te verlenen bij diverse medische noodsituaties. Tevens verzorgen wij VCA cursussen, waarbij cursisten leren veilig te werken en risico’s te herkennen.

Deskundig Veiligheidsadvies voor een Veilige Werkomgeving

Naast ons uitgebreide opleidingsaanbod bieden wij ook deskundig veiligheidsadvies aan bedrijven. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen staan klaar om bedrijven te ondersteunen bij het opstellen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risico-inventarisaties. Zo kunnen bedrijven een veilige werkomgeving creëren voor hun werknemers en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.