Opleidingen die je leven weer richting geven

Master your life, daar draait het om bij de training NLP master van De eerste verdieping. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die eerder al NLP practitioner heeft gedaan en daar een vervolg aan wil geven. De kennis en ervaring die je hebt verworven wordt verbreed en verdiept. Dit beheers je al:

-je bent je beter bewust van je eigen manier van communiceren;

-je weet hoe je binnenkomende informatie op je persoonlijke manier verwerkt;

-jouw specifieke manier van contact maken is helder voor je.

Nu is het tijd om een stapje verder te gaan. Wat geeft jouw positieve energie? Wat kost alleen maar negatieve inspanning en levert niks op? En vooral hoe zorg je ervoor dat je zelf weer de regie over je leven krijgt? Dit zijn belangrijke vragen die je gaat beantwoorden tijdens NLP master practitioner. Wil je meer weten voordat je je inschrijft? Online kun je een gratis adviesgesprek met een van de coaches regelen. 

Workshop familieopstelling

Wat kun je verwachten van de avondworkshop familieopstellingen? Samen met je mede-workshopdeelnemers leer je wat een familieopstelling is en waar deze toe dient. Hierbij kun je een actieve rol spelen als representant, maar ook iets meer op de achtergrond blijven als toeschouwer. Wil je een opstelling doen van jouw familie, je bent meer dan welkom. De workshop is een aantal keren per jaar bij te wonen en duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Hij wordt gehouden in het trainingslokaal van De eerste verdieping: Achterom 78, Delft. Het eerste halfuur is bedoeld voor een korte kennismaking met familieopstellingen. Heb jij er al ervaring mee dan adviseren we om 19.30 uur aan te schuiven. Voor de avondworkshop -inclusief koffie en thee- betaal je €15,00 per persoon. Het team achter De eerste verdieping is vijftien jaar geleden begonnen. Destijds stonden systemisch werk en NLP centraal. Inmiddels zijn daar veel meer richtingen bijgekomen. Enkele voorbeelden zijn: meesterlijk trainen, body mind practitioner, taal van het lichaam, coachen met impact en ADHD coach.

https://www.1e-verdieping.nl/
Tags: ,